д-р Емилија Минова

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматоловенеролог
070408710
dr.minova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Влае

21 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
22 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
25 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
26 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија . dr.popov@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија dr.siljanoska@neuromedica.com.mk