д-р Емилија Минова

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматоловенеролог
070408710
dr.minova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Влае

21 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
22 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
25 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
26 Mar

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Лилјана Д. Милошевска

Спец. по интерна медицина и субспецијалист по гастроентерохепатологија / dr.milosevska@neuromedica.com.mk

д-р Жарко Јанковски

Спец. по интерна медицина и кардиологија / dr.jankovski@neuromedica.com.mk

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk