д-р Емилија Минова

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматовенеролог
070408710
dr.minova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Влае

26 Apr

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
29 Apr

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
30 Apr

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Воислав Кајевски

Спец. уролог / dr.kajevski@neuromedica.com.mk

д-р Маринела Малинова

Специјалист по оториноларингологија 070360866 dr.malinova@neuromedica.com.mk