д-р Емилија Минова

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматоловенеролог
070408710
dr.minova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Влае

21 Jan

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Дерматовенерологија

  • 08 - 15
  • д-р Емилија Минова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

д-р Ѓорѓи Николов

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk