д-р Атанас Василев

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар
078224212
dr.vasilev@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Влае

23 Apr

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
24 Apr

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
25 Apr

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
26 Apr

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина 071239862 dr.stojkovska@neuromedica.com.mk