д-р Атанас Василев

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар
078224212
dr.vasilev@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Влае

17 Dec

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
18 Dec

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
19 Dec

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
20 Dec

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
21 Dec

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Александар Пушевски

Специјалист по ревматологија 070255600 dr.pusevski@neuromedica.com.mk

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина 071239862 dr.stojkovska@neuromedica.com.mk

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматоловенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk