д-р Томче Поповски

д-р Томче Поповски

Доктор по општа медицина
070408719
dr.popovski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk