Д-р Оливер Михаилов

Д-р Оливер Михаилов

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина dr.vanovski@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Драган Стошиќ

специјалист по општа хирургија – супспец.по абдоменална хирургија