fbpx

д-р Моника Блажеcка

д-р Моника Блажеcка

Доктор по општа медицина

dr.blazeska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

д-р Јулија Даниловска-Саздова

Доктор по општа медицина 070431000 dr.danilovska@neuromedica.com.mk

д-р Сања Николова

Специјалист по оториноларингологија 070360866 dr.nikolova@neuromedica.com.mk