д-р Марија Јованоска

д-р Марија Јованоска

Доктор по општа медицина
072222840
dr.jovanoska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина dr.vanovski@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk