Спец. д-р Марија Јакимова

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед

dr.jakimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
23 Apr

Ортопедија

  • 08 - 14
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
24 Apr

Ортопедија

  • 14 - 20
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
25 Apr

Ортопедија

  • 08 - 14
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
26 Apr

Ортопедија

  • 10 - 16
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

Прим. д-р Лилјана Д. Милошевска

Спец. по интерна медицина и субспецијалист по гастроентерохепатологија / dr.milosevska@neuromedica.com.mk