Спец. д-р Марија Јакимова

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед

dr.jakimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
18 Feb

Ортопедија

  • 14 - 20
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
19 Feb

Ортопедија

  • 08 - 14
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
20 Feb

Ортопедија

  • 14 - 20
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
21 Feb

Ортопедија

  • 08 - 14
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
22 Feb

Ортопедија

  • 10 - 16
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk