Спец. д-р Марија Јакимова

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед

dr.jakimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
18 Feb

Ортопедија

  • 14 - 20
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
19 Feb

Ортопедија

  • 08 - 14
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
20 Feb

Ортопедија

  • 14 - 20
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
21 Feb

Ортопедија

  • 08 - 14
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
22 Feb

Ортопедија

  • 10 - 16
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Јулија Даниловска-Саздова

Доктор по општа медицина 070431000 dr.danilovska@neuromedica.com.mk

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина 071239862 dr.stojkovska@neuromedica.com.mk