д-р Катерина Сиљаноска

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија

dr.siljanoska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Д-р Драгана Костеска

Доктор по општа медицина

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматовенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk