д-р Катерина Сиљаноска

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог
071381322
dr.katerina@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
21 Jan

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Стоматологија

  • 12 - 20
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Стоматологија

  • 12 - 20
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог 071381322 dr.katerina@neuromedica.com.mk

Анета Начевска

Специјалист по медицинска психологија 070579634 psiholog@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk