д-р Катерина Сиљаноска

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог
071381322
dr.katerina@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
22 Nov

Стоматологија

  • 12 - 20
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
26 Nov

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед 070408707 dr.dimova@neuromedica.com.mk