д-р Катерина Сиљаноска

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог
071381322
dr.katerina@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
20 Nov

Стоматологија

  • 12 - 20
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
21 Nov

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
22 Nov

Стоматологија

  • 12 - 20
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Анета Начевска

Специјалист по медицинска психологија 070579634 psiholog@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk