д-р Катерина Сиљаноска

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог
071381322
dr.katerina@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
20 Nov

Стоматологија

  • 12 - 20
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
21 Nov

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
22 Nov

Стоматологија

  • 12 - 20
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Стоматологија

  • 08 - 16
  • д-р Катерина Сиљаноска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Бранковиќ

Доктор по општа медицина 072222835 dr.brankovic@neuromedica.com.mk

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk