д-р Ѓорѓи Вановски

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина
dr.vanovski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина 071239862 dr.stojkovska@neuromedica.com.mk