д-р Ѓорѓи Вановски

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина
dr.vanovski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Ѓорѓи Николов

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk

Д-р Драгана Костеска

Доктор по општа медицина

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk