fbpx

Д-р Драгана Костеска

Д-р Драгана Костеска

Доктор по општа медицина

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија . dr.popov@neuromedica.com.mk