д-р Арбана Реџепи

д-р Арбана Реџепи

Доктор по општа медицина
070931675
dr.arbana@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина 078321162 dr.tasevska@neuromedica.com.mk

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматоловенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk

д-р Жарко Јанковски

Спец. по интерна медицина и кардиологија / dr.jankovski@neuromedica.com.mk