д-р Александра Георгиевска

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

Општи информации
Работно време
Коментари

специјалист по медицинска биохемија

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Мирче Симеонов

Спец. хирург и трауматолог / dr.simeonov@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Драган Стошиќ

специјалист по општа хирургија – супспец.по абдоменална хирургија

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk