д-р Александра Димова

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед
070408707
dr.dimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
17 Dec

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
18 Dec

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
19 Dec

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
20 Dec

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
21 Dec

Ортопедија

  • 10 - 16
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог 071381322 dr.katerina@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија 070277063 dr.asenova@neuromedica.com.mk