д-р Александра Димова

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед
070408707
dr.dimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
22 Nov

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Ортопедија

  • 10 - 16
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
26 Nov

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Александар Пушевски

Специјалист по ревматологија 070255600 dr.pusevski@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Добрила Андоновска

Спец. по пластична и реконструктивна хирургија 070221760 dr.andonovska@neuromedica.com.mk

Анета Начевска

Специјалист по медицинска психологија 070579634 psiholog@neuromedica.com.mk