д-р Александра Димова

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед
070408707
dr.dimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
22 Nov

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Ортопедија

  • 10 - 16
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
26 Nov

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматоловенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед 070408707 dr.dimova@neuromedica.com.mk

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk