д-р Александра Димова

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед
070408707
dr.dimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Nov

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
20 Nov

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
21 Nov

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
22 Nov

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Ортопедија

  • 10 - 16
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог 071381322 dr.katerina@neuromedica.com.mk

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk

д-р Ѓорѓи Николов

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk