д-р Александра Димова

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед
070408707
dr.dimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Nov

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
20 Nov

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
21 Nov

Ортопедија

  • 14 - 20
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
22 Nov

Ортопедија

  • 08 - 14
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Ортопедија

  • 10 - 16
  • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

д-р Маринела Малинова

Специјалист по оториноларингологија 070360866 dr.malinova@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk