Анета Начевска

Анета Начевска

Специјалист по медицинска психологија
070579634
psiholog@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
21 Mar

Психологија

  • 12 - 20
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
22 Mar

Психологија

  • 08 - 16
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
25 Mar

Психологија

  • 08 - 16
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
26 Mar

Психологија

  • 12 - 20
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија dr.siljanoska@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk