Анета Начевска

Анета Начевска

Специјалист по медицинска психологија
070579634
psiholog@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
21 Mar

Психологија

  • 12 - 20
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
22 Mar

Психологија

  • 08 - 16
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
25 Mar

Психологија

  • 08 - 16
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
26 Mar

Психологија

  • 12 - 20
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk

д-р Жарко Јанковски

Спец. по интерна медицина и кардиологија / dr.jankovski@neuromedica.com.mk

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk