Анета Начевска

Анета Начевска

Специјалист по медицинска психологија
070579634
psiholog@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
21 Jan

Психологија

  • 08 - 16
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Психологија

  • 12 - 20
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Психологија

  • 08 - 16
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Психологија

  • 12 - 20
  • Анета Начевска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Жарко Јанковски

Спец. по интерна медицина и кардиологија / dr.jankovski@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Александар Пушевски

Специјалист по ревматологија 070255600 dr.pusevski@neuromedica.com.mk