Контакт

Клиники

Нашата активност на полето на Поликлиничко-дијагностичката дејност е лоцирана на две локации во Скопје (Центар и Влае), Поликлиничко – дијагностички центар во Битола, Поликлиничко – дијагностички центар во Тетово, Поликлиничко – дијагностички центар во Куманово и Дијагностички центар во Кукуш-Грција со ординации од општа пракса и специјалисти од сите области.Скопје – Дирекција

(дирекција)
Адреса: ул."Јордан Мијалков бр. 62", Скопје
Тел/факс: +389 2 311 40 23
Е-Маил: neuromedica@neuromedica.com.mk

Скопје – Центар

(24h дежурна служба, домашна посета и санитетски транспорт)
Адреса: ул."Јордан Мијалков бр. 62", Скопје
Тел/факс: + 389 2 313 33 13, + 389 75 40 20 00
Е-Маил: centar@neuromedica.com.mk

Скопје – Влае

Адреса: ул."Влае" бр. 87 Скопје, Р. Македонија
Тел/факс: + 389 2 204 23 23
Е-Маил: vlae@neuromedica.com.mk

Битола

Адреса: ул."Димитар Илиевски – Мурато" бр. 26, 7000 Битола, Р.Македонија
Тел/факс: + 389 47 252 255
Е-Маил: bitola@neuromedica.com.mk

Тетово

Адреса: ул."Иво Рибар Лола" бр 80, 1200 Тетово, Р.Македонија
Тел/факс: + 389 44 344 000
Е-Маил: tetovo@neuromedica.com.mk

Куманово

Адреса: ул."Тане Горгиев" бр. 52 Куманово, Р.Македонија
Тел/факс: + 389 31 414 033
Е-Маил: martin@neuromedica.com.mk
Мапа

Кукуш, Грција

Адреса: ул."21 Јуни" бр.16 Кукуш, Грција
Тел/факс: + 302 341 022 060
Е-Маил: neuromedica@neuromedica.com.mkЗа било какви прашања за Неуромедика можете да воспоставите контакт преку дадените телефони или преку е-маил, следејќи го даденото упатство: Пополнете ги Вашите податоци во полињата и кликнете на "Прати", а ние во најкраток можен рок ќе Ви одговориме на Вашето прашање.

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Телефон за контакт

Преферирана ординација:

Вашата порака