Kontakt

Klinika

Aktiviteti ynë në fushën e veprimit poliklinik-diagnostik ka dy lokacione në Shkup (Centar dhe Vlae), Qenda poliklinike-diagnostike në Manastir, Qendra poliklinike-diagnostike në Tetovë, Qendra poliklinike-diagnostike në Kumanovë dhe Qendra diagnostike në Kukush, Greqi me ordinanca për mjekësi të përgjithshme dhe specialistë në të gjitha fushat.Shkup - Shtabi

(shtabi)
Adresa: Shën "Jordan Mijalkov br.62", Shkup
Tel/fax: +389 2 311 40 23
E-Mail: neuromedica@neuromedica.com.mk

Shkup - Qender

(shërbimi 24-orësh, vizita në shtëpi dhe transporti mjekësor)
Adresa: Shën "Jordan Mijalkov br.62", Shkup
Tel/fax: + 389 2 313 33 13, + 389 75 40 20 00
E-Mail: centar@neuromedica.com.mk

Shkup - Vlae

Adresa: Shën "Vlae" no.87, Shkup
Tel/fax: + 389 2 204 23 23
E-Mail: vlae@neuromedica.com.mk

Manastir

Adresa: Shën "Dimitar Ilievski - Murato" no.26, 7000 Manastir
Tel/fax: + 389 47 252 255
E-Mail: bitola@neuromedica.com.mk

Tetovë

Adresa: Shën "Ivo Ribar Lola" no.80, 1200 Tetovë
Tel/fax: + 389 44 344 000
E-Mail: tetovo@neuromedica.com.mk

Kumanovë

Adresa: Shën "Tane Georgiev" nr.52, Kumanovë
Tel/fax: + 389 31 414 033
E-Mail: martin@neuromedica.com.mk
Hartë

Kilkis, Greqi

Adresa: Shën "21 Qershor" Nr.16 Kilkis, Greqi
Tel/fax: + 302 341 022 060
E-Mail: neuromedica@neuromedica.com.mkPër cilado pyetje për poliklinikën "Neuromedika", mund të na kontaktoni nëpërmjet telefonave të dhëna ose nëpërmjet e-mail-it, duke i ndjekur të udhëzimet e dhëna: Plotësojini të dhënat tuaja në fushat dhe klikoni "Dërgo", pastaj, në afat sa më të shkurtër, do të merrni përgjigje në pyetjet tuaja.

Emri juaj (fushë e detyrueshme)

E-mail-i juaj (fushë e detyrueshme)

Telefon për kontakt

Ordinanca e preferuar:

Mesazhi juaj