Клиники

Скопје – Влае

Адреса: ул."Влае" бр.87, Скопје
Тел/факс: + 389 2 204 23 23
Е-Маил: vlae@neuromedica.com.mk
Мапа

Услуги и служби:

 • Здравствена заштита со лекари од општа пракса – матичен лекар
 • Стоматологија – матичен стоматолог
 • Медицина на труд
 • Периодични систематски прегледи за фирми, сите видови лекарски уверенија.
 • Биохемиска лабораторија со најсовремена апаратура
 • Специјалистички услуги и служби

  Орална хирургија, Хирургија и оперативни третмани, Радиологија, Неврологија со ЕМГ и Епилептологија со ЕЕГ, Дерматологија и венерологија, Ортопедија и ехо на колкчиња, Физикална медицина, Педијатрија

 • Домашна посета
 • Специјалистичка домашна посета
 • Санитетски транспорт во земјава и странство
 • Дијагностика

  Магнетна резонанца – 1.5 Тесла, Компјутерска томографија – 64 слајсна, Рентген, Ултразвучна дијагностика, ЕЕГ, ЕМГ, 12 канално ЕКГ, Мамографија,

ПЕРСОНАЛ