Klinika

Kilkis, Greqi

Adresa: Shën "21 qershor" Nr.16 Kilkis, Greqi
Tel/fax: + 302 341 022 060
E-Mail neuromedica@neuromedica.com.mk

Shërbimet dhe shërbimet:

  • Diagnostikues

    Magnetike, rezonancë magnetike rezonancë Imazhe të gjymtyrëve dhe të këmbëve, Densitometry, Echo

STAFI