Klinika

Shtip

Adresa: Shën "Jakimi Stojkov", nr.2/d, 2000 Shtip
Tel/fax: + 389 32 385 355
E-Mail stip@neuromedica.com.mk
Hartë

Shërbimet dhe shërbimet:

 • Mbrojtje shëndetësore me mjekë të përgjithshëm – mjeku amzë

  Kontrollime periodike sistematike për ndërmarrjet

 • Laborator biokimik me aparaturë më bashkëkohore
 • Vizitë në shtëpi
 • Diagnostikues

  12 kanal EKG dhe Spirometry.

 • Shërbime konsultative dhe objektet

  Kardiologji, Reumatologji, ortopedi dhe Echo e ijet, Neurologji me Epileptology, EEG, e EMG.

STAFI