Klinika

Kumanovë

Adresa: Shën "Tane Georgiev" nr.52, Kumanovë
Tel/fax: + 389 31 414 033
E-Mail martin@neuromedica.com.mk
Hartë

Shërbimet dhe shërbimet:

  • Mjekësia e punës
  • Kontrollime periodike sistematike për ndërmarrjet
  • Shërbime konsultative dhe objektet

    Reumatologji, Neurologji, EEG, EMG, Kardiologji, ortopedi, Gjinekologji.

STAFI