Klinika

Tetovë

Adresa: Shën "Ivo Ribar Lola" no.80, 1200 Tetovë
Tel/fax: + 389 44 344 000
E-Mail tetovo@neuromedica.com.mk
Hartë

Shërbimet dhe shërbimet:

  • Mbrojtje shëndetësore me mjekë të përgjithshëm – mjeku amzë

    Kontrollime periodike sistematike për ndërmarrjet.

  • Laborator biokimik me aparaturë më bashkëkohore
  • Diagnostikues

    Magnetike rezonancë, Kompjuter Tomografia, 12 kanal EKG, Spirometry.

  • Shërbime konsultative dhe objektet

    Ortopedi, Reumatologji, Kardiologji, Pediatrike, Neurologji, EEG, EMG

STAFI