Klinika

Manastir

Adresa: Shën "Dimitar Ilievski - Murato" no. 26, 7000 Manastir
Tel/fax: + 389 47 252 255
E-Mail bitola@neuromedica.com.mk
Hartë

Shërbimet dhe shërbimet:

 • Mjekësia e punës

  Kontrollime periodike sistematike për ndërmarrjet. Të gjitha llojet e çertifikatave mjekësore.

 • Laborator biokimik me aparaturë më bashkëkohore
 • Shërbime specialistike

  Mjekësia brendshme.

 • Diagnostikues

  Rezonancë magnetike - 1,2 Tesla, 12 kanal EKG, Spirometry, EEG, EMG, ultrazërit diagnostik.

 • Shërbime konsultative dhe objektet

  Neurologji me Epileptology, ortopedi dhe jehona e hips, Reumatologji, Kardiologji.

STAFI