Klinika

Shkup - Vlae

Adresa: Shën "Vlae" no.87, Shkup
Tel/fax: + 389 2 204 23 23
E-Mail vlae@neuromedica.com.mk
Hartë

Shërbimet dhe shërbimet:

 • Mbrojtje shëndetësore me mjekë të përgjithshëm – mjeku amzë
 • Stomatologji – stomatologu amzë
 • Mjekësia e punës
 • Kontrollime periodike sistematike për ndërmarrjet. Të gjitha llojet e çertifikatave mjekësore.
 • Laborator biokimik me aparaturë më bashkëkohore
 • Shërbime specialistike

  Kirurgji orale, Kirurgjisë dhe trajtime kirurgjikale, Radiologjia, Neurologji me EMG dhe Epileptology me ortopedi EEG, Dermatologji dhe Venerology, Dhe Jehona e Ijet, Terapi Fizike, Pediatrik

 • Vizitë në shtëpi
 • Vizita të specializuara në shtëpi
 • Transportit sanitare në vend dhe jashtë vendit
 • Diagnostikues

  Rezonancë magnetike - 1,5 Tesla, Computer Tomografia - 64 слајсна, X-Ray, diagnoza e ultrazërit, EEG, EMG, 12 kanal EKG, Mamografia

STAFI